Lasersnijden - Laser Trumatic 4050

 

Wullems heeft met de nieuwe LASER TRUMATIC 4050 de technologie van morgen al in huis. Door deze laser kunnen wij zeer gecompliceerde figuren snijden, die met klassieke snijmethodes onmogelijk realiseerbaar zijn. Lasersnijden is daarom een van de belangrijkste innovaties op het gebied van plaatbewerking.

 

Wij hebben gekozen voor een 5 KW laser van Trumpf. De TRUMATIC 4050 is uitgerust met een LIFTMASTER met snijafmetingen van 4 x 2 mtr. Dit vanwege de hoge kwaliteit, uiterste precisie zijn hoge en snelle prestatie. De te versnijden platen worden door de LIFTMASTER op de snijtafel gelegd en als deze gesneden zijn automatisch weggelegd inclusief de gesneden producten.

 

Door deze totaal opstelling kunnen wij meer productief snijden zodat onze doorlooptijd aanzienlijk is verkort. De geautomatiseerde besturing maakt het mogelijk naast de verwerking van grotere platen ook hoogproductief en flexibel laserwerk te verrichten voor zowel serie als enkel stuks.

 

 Vraag nu een offerte aan!

 

Trumatic L 4050 Lasersnijden Liftmaster
 

Specialist in: CNC Lasersnijden Metaal zetten Metaal Plaatwerk Constructie Werk Lasersnijden Laswerken RVS Zetten Constructie Plaatwerk